Autor: 021.rs

Novi Sad
01.02.2017.
14:08 > 14:41
JKP "Lisje" predložilo je Gradu da razmotri mogućnost da se na Gradskom groblju izgradi Aleja zaslužnih građana.
  • PISCI

    02.02.2017 23:40
    SU VEC
    POGRESNO JE NEKOG NAPADATI A DA NI TI NEMAS ILI NE CITAS TEKSTOVE OD RANIJE JER MIKA ANTIC I OSTALA TROICA SU VEC SAHRANJENI U ALEJI PESNIKA
  • Etika

    02.02.2017 07:13
    posto ne pada nista s neba kad jedan nesto ne plati ili dobije uzme se drudom. Tako je i sada pocivanje u mermernim robnicama 50 % jeftinije nego u americkoj parceli koja je po kvalitetu bar 5 ako ne i 50x gora a u grobu na koji mozes da stavis spomenik kakav zelis 4 puta jeftinije . Dakle3 u grobu mozes da pocivas 4 puta duze nego u americkoj parceli za iste pare . Ako ovaj sto ima tanku plocu vertikalnu i zubacu plti za 15 godina sve dazbine koje su promenjive a na danasnji dan 70.000, za te pare se u grobu sa spomenikom moze provesti 60 godina. Eto koliko smo ravnopravni.itate se ko je lud da zakupi skuplje a losije . Pa onaj kom to tako ne prikazu vec ga navuku na iste uslove a posle ih promene iz KORENA kao da je smrt kacenje na sbb pa da moze da se premesta pokojnik. Ugovor ne vidi niko dve dok ne plati racun i onda ga ne dobije da ga prostudira vec odmah da potpise.
    . Nije u redu ni sa se koristi za neke gradjane 4 i 10 puta veci prostor jer to slucaj cini jos gorim nego sto jeste. Prostor je alibi za ekshumacije gradjana pa kako onda jedni pocivaju na 10 i vise m2 a drugi na 2 ili grobnici na gomilu tzv osarijum. Oasirujem je kao Jasenovačka grobnica.Ako posle 10 godna pocivanja ne obnovite u roku od god dana ugovor o zakupu idete u zajednicku grobnicu kao da ste u Jasenovcu. Moze i aleja velikana da bude racionalnija da svi jednaki po ustavu dobiju svoja 2 m2.Ako se u NS u aleju sahranjuje i porodica naravno da treba da se plati .
  • Neko ko ume da cita

    01.02.2017 18:45
    @ko su ti
    Konkretno, predlogom su obuhvaćena grobna mesta pisaca Miroslava Antića, Mikole M. Kočiša, Ferenca Fehera i Radeta Obrenovića.
  • KO SU TI

    01.02.2017 16:15
    DA NISU
    Pevaci i pevaljke ,sljam ovog drustva, elita ili pisci koji izdaju knjige o drustvenim talogu od stotinak i koj m stranicom, politicari prevaranti, preletaci, sverceri kriminalci ibizmismeni ciji biznis je sposobnost da svercom i neplacanjem poreza postanu krem drzave u kojoj se jedino ne ceni rad vec krilatica za ideale ginu budale,. DOSTA VISE DAVANJA ONIMA KOJI IMAJU I ODUZIMANJA SIROTINJI RAJI, MUKA MI JE OD ZASLUZNIH.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna